foto

Jeff Fischer

  • nar. 1968
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Šmoulové: Zapomenutá vesnice
2014 Cloud 9 (TV film)
Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana
Tučňáci z Madagaskaru
2012 Kronika
2009 12 kol
Garfield 3D: Zvířecí jednotka zasahuje
Jennifer's Body - Bacha, kouše!
Onkel Dieter (studentský film)
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
2006 Happy Feet
2005 Der Feigling (studentský film)
Homerun (studentský film)
2004 Death and Texas
Letní bouře
2003 Sommerhitze (studentský film)
2002 Lilo & Stitch
2000 Dinosaurus

TV seriály

2017 Americký táta (TV seriál)
West to Mexico (S14E22)
Kloger (S14E19)
The Life and Times of Stan Smith (S14E15)
další epizody (6)
2016 Americký táta (TV seriál)
Roger's Baby (S14E06)
Bahama Mama (S14E05)
Portrait of Francine's Genitals (S14E04)
další epizody (14)
2015 Americký táta (TV seriál)
Seizures Suit Stanny (S12E15)
Holy Shit, Jeff's Back (S12E13)
2014 Americký táta (TV seriál)
The Longest Distance Relationship (S10E20)
2013 Americký táta (TV seriál)
Lost in Space (S09E18)
Naked to the Limit, One More Time (S09E12)
Finger Lenting Good (S09E08)
2012 Americký táta (TV seriál)
National Treasure 4: Baby Franny: She's Doing Well - The Hole Story (S09E07)
Why Can't We Be Friends? (S09E05)
American Stepdad (S09E04)
další epizody (9)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Doktorka Plyšáková (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Season's Beatings (S08E07)
The Worst Stan (S08E04)
Home Wrecker (S07E17)
další epizody (6)
2010 Americký táta (TV seriál)
For Whom the Sleigh Bell Tolls (S07E08)
The People vs. Martin Sugar (S07E07)
There Will Be Bad Blood (S07E06)
další epizody (7)
2008 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Phantom of the Telethon (S05E07)
Pulling Double Booty (S05E06)
2007 Americký táta (TV seriál)
Haylias (S04E05)
The Vacation Goo (S04E01)
Joint Custody (S03E19)
další epizody (5)
2006 Americký táta (TV seriál)
Dungeons and Wagons (S03E05)
The American Dad After School Special (S03E02)
It's Good to Be the Queen (S02E12)
2005 Americký táta (TV seriál)
Stan of Arabia: Part 1 (S02E05)
Bullocks to Stan (S02E01)
Roger Codger (S01E05)
další epizody (6)
2003 Spiderman (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace