foto

Umberto Giordano

  • nar. 28.8.1867
    Foggia, Itálie
  • zem. 12.11.1948 (81 let)
    Milán, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 U. Giordano: Andrea Chénier (divadelní záznam)
1997 Fedora (TV film)
1996 Andrea Chénier (TV film)
1985 Andrea Chénier (TV film)
Andrea Chénier (TV film)
1981 Andrea Chénier (TV film)
1942 Fedora
Notte dopo l'opera, Una

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace