foto

Xian Lim

  • nar. 12.7.1989 (30 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hanggang Kailan?
2018 Miss Granny
Sin Island
2017 Dear Other Self
2016 Everything About Her
2015 All You Need Is Pag-ibig
Must Date the Playboy
2014 Bride for Rent
Past Tense
2013 Bakit hindi ka crush ng crush mo?
2012 My Cactus Heart
The Reunion
2010 Mamarazzi
Two Funerals

TV seriály

2017 A Love to Last (TV seriál)
2012 Ina, kapatid, anak (TV seriál)
2011 100 Days to Heaven (TV seriál)
My Binondo Girl (TV seriál)
Toda Max (TV seriál)
2010 Mara Clara (TV seriál)
Rubi (TV seriál)
Wansapanataym (TV seriál)
1991 Maalaala mo kaya (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace