foto

Bert Hana

  • nar. 26.5.1982 (37 let)
    Heerlen, Limburg, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Korte Kuitspier
2017 Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet
Ron Goossens, Low-Budget Stuntman
2016 Familieweekend
Knielen op een bed violen
2015 Mannenharten 2
2014 Dummie de Mummie
2013 97%
Bro's Before Ho's
2012 Alles is familie
Ballast
2011 New Kids Nitro
2010 New Kids Turbo
Suiker

TV seriály

2019 Zeven Kleine Criminelen (TV seriál)
2018 De regels van Floor (TV seriál)
2017 B.A.B.S. (TV seriál)
2016 Alleen op de wereld (TV seriál)
2015 Tessa (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
Hollands Hoop (TV seriál)
Ramses (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2009 Floor Faber (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky