foto

Jack Grinnage

  • nar. 20.1.1931 (88 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Baker
1978 Zero to Sixty
1972 Glass Houses
1970 Vykoupení L.B. Jonese
1968 Kde vzít za války pivo
1964 Take Me to Your Leader (TV film)
1963 A Ticklish Affair
Captain Newman, M.D.
1960 Spartakus
1959 Riot in Juvenile Prison
1958 King Creole
Wink of an Eye
Wolf Larsen
1956 Crashing Las Vegas
Gaby
1955 Interrupted Melody
Lady Godiva of Coventry
Rebel bez příčiny

TV seriály

2018 The Kids Are Alright (TV seriál)
Boxing (E05)
2013 Ghost Ghirls (TV seriál)
2009 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje šťastné místečko (S08E04)
Moji noví pitomci (S08E01)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1968 The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Mind and the Matter (S02E27)
1960 Dante (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Steve Canyon (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 The Gray Ghost (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Meet Corliss Archer (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

1996 Rediscovering a Rebel (TV film) - a.z.
1988 Forever James Dean

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace