foto

Bert Madrid

  • nar. 19.12.1915
    Farbens, Texas, USA
  • zem. 26.5.2015 (99 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Černá neděle
1975 How Come Nobody's on Our Side?
1974 Ohnivá sedla
1972 Stepmother, The
1971 Death of Innocence, A (TV film)
1962 Útěk ze Zahrainu
1961 Plná kapsa zázraků
1960 Pay or Die
1959 Holiday for Lovers
It Started with a Kiss
1953 Jack McCall Desperado
1951 Američan v Paříži

TV seriály

1973 Hawkins (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Richard Boone Show (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
1951 The Range Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace