foto

Charles G. Martin

  • nar. 24.9.1912
    Arlington, Texas, USA
  • zem. 11.3.1998 (85 let)
    Sarasota, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Střelec
1972 Limbo
1971 Oklamaný
1970 Savage Intruder
1969 Hello Down There
1967 Gentle Giant
1964 Racing Fever
1963 The Checkered Flag
1962 Incident in an Alley
Ring of Terror
Safe at Home!
1961 Million Dollar Incident, The (TV film)
1957 Williamsburg: The Story of a Patriot
1956 He Laughed Last
1949 Doorway to Death

TV seriály

1971 Primus (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1955 Navy Log (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky