foto

William Jordan

  • nar. 13.10.1937 (81 let)
    Milan, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Terra Firma
2005 Brooklynští humři
1997 Kontakt
1996 Kingpin
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
1984 Hambone and Hillie
1979 Friendly Fire (TV film)
1978 Ponorka na dně
The Buddy Holly Story
1977 Tajná akta FBI
Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)
1976 Disappearance of Aimee, The (TV film)
1975 Masakr v Kansas City (TV film)
1974 Pohled společnosti Parallax
1973 Blue Demon y Zovek en La invasión de los muertos
Call to Danger (TV film)
1972 Deathmaster
Msta
1967 Among the Paths to Eden (TV film)
1964 Nothing But a Man

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1988 High Mountain Rangers (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
Secrets of Midland Heights (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace