foto

Martin E. Brooks

  • nar. 30.11.1925
    The Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 7.12.2015 (90 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Zabiják
1994 Návrat kybernetů (TV film)
Útočná síla T
1985 The Execution (TV film)
1980 Život, svoboda a pronásledování na Planetě opic (TV film) - a.z.
1970 Colossus: The Forbin Project
Old Man Who Cried Wolf, The (TV film)
1957 Johnny Gunman
1952 Joan of Arc (TV film)

TV seriály

1984 Airwolf (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál) - herec, a.z.
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
Car 54, Where Are You? (TV seriál)
1960 Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
1959 New York Confidential (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
True Story (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)
Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Sure As Fate (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Suspense (TV seriál)

TV pořady

1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace