foto

Don Hood

  • nar. 25.11.1940
    Marks, Mississippi, USA
  • zem. 20.3.2003 (62 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Porota
2002 Milovat Lizu
2001 Zneužití moci
1999 Lush
1998 Pan Vražda (TV film)
1994 Cobb
Ed Wood
Pistolnice
Someone She Knows (TV film)
Útěk do ráje
1992 Riskantní karta (TV film)
1991 Podveden (TV film)
Vražedný omyl (TV film)
1990 Court-Martial of Jackie Robinson, The (TV film)
Neprozraď mě
Slepá pomsta (TV film)
Strach
1989 Fletch žije
Případ Jessiky McClureové (TV film)
Wolf (TV film)
1988 Kdo seje vítr (TV film)
Lebkouni
1987 Bordeláři
End of the Line
Murder Ordained (TV film)
1986 Dreams of Gold: The Mel Fisher Story (TV film)
Příští ráno
1985 Marie
Ztráta paměti (TV film)
Časný mráz (TV film)
1984 Řeka
1983 Změna zvyků (TV film)
1982 Hračka
Kočičí lidé
1981 Bez zlého úmyslu
1979 Freedom Road (TV film)
1978 Děvčátko
Murder at the Mardi Gras (TV film)
Sparrow (TV film)
Woman Called Moses, A (TV film)
1977 French Quarter
1976 Divoké včely (TV film)
Posedlost
1975 Dead Man on the Run (TV film)
Smrtící věž (TV film)

TV seriály

1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Nehoda na lovu (S01E02)
1991 Sisters (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Svatba II. (S04E19)
Svatba I. (S04E18)
1990 Flash (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Sacrifice (S02E07)
1989 Hardball (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1985 The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace