foto

Taťjana Pletňova

  • nar. 22.7.1977 (42 let)
    Votkinsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Noveňkij
Rybnoje mesto
2016 Istorija Ašera
2014 Věs etot Džem
2013 Metro
2012 Astra, ja ljublju těbja
Samoubijcy
2011 Beremennyj
Svaďba po obmenu

TV seriály

2019 Filatov (TV seriál)
Černov (TV seriál)
2018 Belyj šaman (TV seriál)
Kop (TV seriál)
Lastočka (TV seriál)
Strasť (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
2017 Filfak (TV seriál)
Rajskij ugolok (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Čelovek s kosoj (S02E46)
Versija (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Na preděle (S09E22)
2016 Děňgi (TV seriál)
Kamennoje serdce (TV seriál)
Prizrak na dvoich (TV seriál)
Salam Maskva (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Babij bunt, ili Vojna v Novosjolkovo (TV seriál)
Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Saša+Daša+Glaša (TV seriál)
Skazki mačechi (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
ČOP (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Propavšije bez vesti (S09E04)
2014 Carevna Ljaguškina (TV seriál)
Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Mama v zakoně (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Pod kablukom (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Svati (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2013 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
Chutorjanin (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
SašaTaňa (TV seriál)
Serjoznyje otnošenija (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Samozvaněc (S07E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děň Svjatogo Valentina (S13E13)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Děffčonki (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Ljubov i smerť (E02)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Strašnaja sila (S04E03)
2011 Amazonki (TV seriál)
Dělo o povešennoj studěntke (E16)
Karamel (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Svidětěl (S01E09)
Svetofor (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Grechi junosti (S05E07)
Advokat (TV seriál)
Školnaja koroleva (S08E03)
2010 Interny (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Igry razuma (S04E10)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Mirskije chlopoty (S03E14)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dikij pljaž (S10E04)
2007 Gončije (TV seriál)
Sled (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky