foto

Ben Takada

  • nar. Iwakuni, Yamaguchi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Nami SOS!
2001 Pure Mail

TV seriály

2006 Aria the Natural (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Misaki Chronicle: Divergence Eve (TV seriál)
2003 Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Mezzo DSA (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1996 Kidó senkan Nadesico (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky