foto

Peter Spears

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dej mi své jméno
2008 Mladý Indiana Jones: Skandál na Broadwayi
2003 Lepší pozdě nežli později
1998 Všichni moji muži
1997 The Love Bug (TV film)
1995 Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
1994 Cries from the Heart (TV film)
1992 Osudová láska (TV film)
Vražda bez motivu (TV film)
1991 Růžový blesk (TV film)

TV seriály

2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Uzávěrka (S02E19)
2001 Some of My Best Friends (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vítáme miminko (S02E15)
Přátelé (TV seriál)
Svatba (S02E24)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Dej mi své jméno

Režijní filmografie

Filmy

2007 Bezstarostně

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace