foto

Christoph Künzler

  • nar. 5.2.1951 (68 let)
    Zürich, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Crash Test Dummies
2003 Zamilovaní zloději (TV film)
2002 Ich gehöre dir (TV film)
2001 Lammbock - Alles in Handarbeit
Vzpoura (TV film)
1999 Údolí stínů
1997 Die Schuld der Liebe
Lesen.Macht.Tod
Scarmour
1994 Aufstand der Dinge (TV film)
Hasenjagd - Vor lauter Feigheit gibt es kein Erbarmen
Schatten des Schreibers, Der
Zwei Brüder (TV film)
1993 Anwalt Abel - Sprecht mir diesen Mörder frei (TV film)
Der Nachbar
1992 Großwildjagd
Srdce bojovníka
1991 Erfolg
Immer & ewig
Místo činu - Týna (TV film)
Tunnelkind
1990 Arbeitersaga: April 1945 - Das Plakat (TV film)
Zeugin, Die (TV film)
1989 Caracas
1983 Utopie
1980 Kaiserhofstraße 12 (TV film)
1978 Fedora

TV seriály

2000 Kobra 11 (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E11)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1995 Notaufnahme (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1980 So geht's auch (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace