foto

Tamás Bárány

  • nar. 21.3.1922
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 10.11.2004 (82 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 A fészek melege (TV film)
1980 Střed světa (TV film)
1974 12 egy tucat (TV film)
1973 Velünk kezdődik minden (TV film)
1972 Férfiak mesélik... (TV film)
1971 Asszonyok mesélik (TV film)
1957 Točité schody

Spisovatelská filmografie

Filmy

1968 Mi lesz veled Eszterke? - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky