foto

Roman Bogdanov

  • nar. 17.8.1978 (42 let)
    Berdyansk, Zaporozhskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vzlom (TV film)
2015 Barmen
2014 Zdrastě, ja vaš papa!
2013 Novogodněje děžurstvo (TV film)
2007 Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2003 Za dvumja zajcami (TV film)

TV seriály

2019 I eto vsjo Robert (TV seriál)
Triada (TV seriál)
2017 Krugovorot (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Vernaja žena (S04E12)
2016 Ochota na ďjavola (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Barsy (TV seriál)
Juročka (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (16)
2014 Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Bes v rebro (E03)
2013 Aňutino sčastě (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
Po lezviju britvy (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (32)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
2012 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky