foto

Zoltán Simon

  • nar. 4.4.1989 (32 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A buszsofőr
2017 Whiskey zloděj
2014 Bílý Bůh
2011 Hangyatérkép (TV film)

TV seriály

2019 200 első randi (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 1 (S02E01)
2018 200 első randi (TV seriál)
Gyémánt Mikrofon (S01E15)
Éjféli Cowboy (S01E14)
Veszélyes hazugságok (S01E13)
další epizody (15)
Egynyári kaland (TV seriál)
Oroszlánkölyök és cseresznyevirág (S03E04)
Kis utazás (S03E03)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Csere-bere bírság (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky