foto

Melanie Vallejo

  • nar. 27.10.1979 (41 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Upgrade
2008 Dying Breed

TV seriály

2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
2010 Cops LAC (TV seriál)
Taneční akademie (TV seriál)
2009 Jesters, The (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2006 Power Rangers Mystic Force (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Australia's Cheapest Weddings (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky