foto

Filippo De Gara

  • nar. 11.8.1928
    Palermo, Sicily, Itálie
  • zem. 25.1.1989 (60 let)
    Rome, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Drákulův sluha
Joan Lui - ma un giorno nel paese arrivo io di lunedì
Orfeo
1984 Caso d'incoscienza, Un (TV film)
Scandalo perbene, Uno
Signore e signori
1983 A loď pluje
Petomane, Il
Tenero tramonto, Un
1981 Lev pouště
1979 Affinità elettive, Le (TV film)
Dobré zprávy
Nella misura in cui...
1978 Le evase - Storie di sesso e di violenze
Travolto dagli affetti familiari
1977 Donna di seconda mano, Una
Poslední tři dny (TV film)
1976 Donna... cosa si fa per te
Roma a mano armata
1975 Quanto è bello lu murire acciso
1974 Amore mio non farmi male
Erotomane, L'
L'invenzione di Morel
La svergognata
1973 Mordi e fuggi
Non ho tempo
Ritorno (TV film)
Signora è stata violentata, La
Ultima neve di primavera, L'
1972 Agostino d'Ippona
All'onorevole piacciono le donne (Nonostante le apparenze... e purché la nazione non lo sappia)
Colonna infame, La
Schiava io ce l'ho e tu no, La
Testa in giù, gambe in aria
1971 Korunní svědkyně
Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky
Un prêtre a marier
1970 Podivné vyšetřování
1969 Nebeská vila
Satyricon
1968 Il medico della mutua

TV seriály

1981 I ragazzi di celluloide (TV seriál)
1977 Lo scandalo della banca romana (TV seriál)
1974 Nucleo centrale investigativo (TV seriál)
1973 Diario di un maestro (TV seriál)
Qui squadra mobile (TV seriál)
1972 Joe Petrosino (TV seriál)
1971 All'ultimo minuto (TV seriál)
1970 I racconti di Padre Brown (TV seriál)
1968 Allo ! Fernandel (TV seriál)
La famiglia Benvenuti (TV seriál)
1967 I promessi sposi (TV seriál)
Il triangolo rosso (TV seriál)
1963 Demetrio Pianelli (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky