foto

Dragan Nikolič

  • nar. 20.8.1943
    Beograd, Srbija, Jugoslávie
  • zem. 11.3.2016 (72 let)
    Beograd, Srbsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Montevideo, vidimo se!
2012 Vír
2010 72 dní
2009 Ranjeni orao
Svatý Jiří zabíjí draka
2008 Na lepom plavom Dunavu
Turné
2007 Crni Gruja i kamen mudrosti
Promeni me
Četvrti čovek
2006 Šejtanov ratnik
2005 Ivkova slava
2002 Lavirint
Noc uz video
2001 Belgrado Sling
Den serbiske dansker (TV film)
Ona voli Zvezdu
Sa mère, la pute (TV film)
Virtualna stvarnost
1999 Belo odelo
Milenci
Nož
1998 Place Vendôme - Svět diamantů
Sud prachu
1996 Filumena Marturano (TV film)
1995 Dvoboj za troje (TV film)
Underground
Urnebesna tragedija
1994 Biće bolje
Ni na nebu ni na zemlji
1993 Obračun u kazino kabareu
Tri karte za Holivud
1992 Tito i ja
Velika frka
1991 Mala sala (TV film)
Obraz uz obraz: Novogodisnji special (TV film)
Original falsifikata
1990 Gala korisnica: Atelje 212 kroz vekove (TV film)
1989 Gospođa ministarka (TV film)
Happy end
Poslednji krug u Monci
Sabirni centar
Seobe
Seobe II
Sveti Georgije ubiva azdahu (TV film)
1988 Kako zasmejati gospodara (TV film)
Čavka
1987 Lutalica
1986 Miss
Obećana zemlja
Protestni album
Svecana obaveza (TV film)
1985 Jack pot (TV film)
Price iz becke sume (TV film)
Život je lep
1984 Divlja patka (TV film)
Horečka lásky
Nevídaný zázrak
1983 Balkan expres
Nešto izmedju
Pereat
1982 Tak... a jdeme dál!
1981 Banovič Strahinja
Lov u mutnom
Nějaká jiná žena
Sezona mira u Parizu
1980 Kdo to tam zpívá
Prestop
1979 Mostarske kise (TV film)
Závod o velkou cenu
1978 Obraz uz obraz: Novogodisnji special (TV film)
Okamžik
Otpisani (TV film)
1976 Dívčí most
Povratak otpisanih
U banji jednog dana (TV film)
1975 Kičma
1974 Njurci (TV film)
Odepsaní
1972 Bez reći
Dervis i smrt (TV film)
Kako su se volele dve budale (TV film)
Ubistvo u nocnom vozu (TV film)
1971 Haleluja (TV film)
Mlad i zdrav kao ruža
Poslednja postaja
Úloha mé rodiny ve světové revoluci
1970 Bube u glavi
Hajducija (TV film)
Homo homini
1969 Akvarijum (TV film)
Horoskop
Snaha (TV film)
Tragedija na splavu (TV film)
Tuberkuloza (TV film)
1968 Epidemija zdravlja (TV film)
Evgenija na zrnu graska (TV film)
Ilustrovani zivot (TV film)
Ljubitelj golubova (TV film)
Mladici i devojke (TV film)
Nas prijatelj Pepi (TV film)
Nevolje jednog Bobana (TV film)
Severno more (TV film)
Tri sata za ljubav
1967 Až budu mrtev
Deca vojvode Smita
Ljubav na plajvaz (TV film)
Ljubavni je ceo svet (TV film)
1966 One Eyed Soldiers, The

TV seriály

2009 Sva ta ravnica (TV seriál)
2008 Ranjeni orao (TV seriál)
2007 Selo gori, a baba se češlja (TV seriál)
1998 Kod Lude ptice (TV seriál)
Porodično blago (TV seriál)
1997 Svaštara (TV seriál)
1995 Bila jednom jedna zemlja (TV seriál)
1993 Metla bez drske 4 (TV seriál)
1991 Metla bez drske 3 (TV seriál)
Pilot u travi (TV seriál)
1990 Bolji život 2 (TV seriál)
1984 Sivi dom (TV seriál)
1981 Poslednji čin (TV seriál)
Sijamci (TV seriál)
1980 Tren (TV seriál)
1978 Cardak ni na nebu ni na zemlji (TV seriál)
Nedeljom po podne (TV seriál)
Razmena (TV seriál)
1976 Povratak otpisanih (TV seriál)
1975 Pozoriste u kuci 3 (TV seriál)
1974 Otpisani (TV seriál)
1972 Obraz uz obraz (TV seriál)
1970 Maksimetar (TV seriál)
1967 Visocka hronika (TV seriál)

Dokumentární

2008 Kneževina Srbija (TV film)
Kraljevina Srbija (TV film)
2006 Gde cveta limun zut
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace