foto

Tony Rock

  • nar. 30.6.1974 (44 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Couples' Night
2017 Cheaters Club, The
Killing Hasselhoff
2012 C'mon Man
Mysli jako on
Redemption of a Dog
What Goes Around Comes Around
2007 Hra pro tři
Životní poslání
2006 Hluboko pod kůží
2001 Me & My Needs (TV film)
1996 Chris Rock: Bring the Pain (TV film)

TV seriály

2018 Living Biblically (TV seriál)
David and Goliath (E13)
It Is Better to Give than to Receive (E12)
Thou Shalt Not Covet (E11)
další epizody (13)
2015 Mann and Wife (TV seriál)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Fake IDs (S04E13)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Big Bird (S04E08)
Everybody Hates Snitches (S04E07)
Everybody Hates My Man (S04E05)
další epizody (5)
2003 All of Us (TV seriál)
2000 BattleBots (TV seriál)

Dokumentární

2001 Open Mic

TV pořady

2017 All Def Comedy (TV pořad)
The Game of Dating (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Real Husbands of Hollywood (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2010 Access Hollywood Live (TV pořad)
2009 The Brian McKnight Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2006 Comic Relief 2006 (TV pořad)
Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Chris Rock Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace