foto

Tom Troupe

  • nar. 15.7.1928 (90 let)
    Kansas City, Kansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Caravaggio and My Mother the Pope
1991 Mé soukromé Idaho
1987 Summer School
1980 Off the Minnesota Strip (TV film)
PSI Factor
1978 Thirteenth Day: The Story of Esther, The (TV film)
1973 The Alpha Caper (TV film)
1971 Making It
1970 Kellyho hrdinové
1969 Che!
1968 Sofi
Ďábelská brigáda
1959 The Big Fisherman

TV seriály

2014 Break a Hip (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
1956 The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace