foto

Miki Nagasawa

  • nar. 11.7.1970 (49 let)
    Obihiro, Fukushima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Soreike! Anpanman: Kagajake! Kurun to inoči no hoši
2013 Soreike! Anpanman: Tobase! Kibó no Handkerchief
2012 Evangelion šin gekidžóban: Q
Rhythm de teasobi: Anpanman to fušigi na Parasol
Soreike! Anpanman: Jomigaere Bananadžima
2011 Meitantei Conan Magic File 2011: Niigata – Tokio omijage Capriccio
Soreike! Anpanman: Sukue! Kokorin to kiseki no hoši
2010 Soreike! Anpanman: Black Nose to mahó no uta
2009 Evangelion šin gekidžóban: Ha
Soreike! Anpanman: Dadandan to futago no hoši
2008 Soreike! Anpanman: Jósei Rinrin no himicu
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
Eiga Yes! Precure 5: Kagami no kuni no Miracle daibóken!
Evangelium: 1.11 Monstrum
Horrorman to Hora Horako
Soreike! Anpanman: Šabondama no Purun
2006 Kidó senši Gundam MS IGLOO: Mokuširoku 0079
Soreike! Anpanman: Inoči no hoši no Dolly
2004 Kidó senši Gundam MS IGLOO: Ičinen sensó hiroku
2003 Hicudži no uta
Soreike! Anpanman: Kaikecu Naganegiman to Doremi-hime
Soreike! Anpanman: Ruby no negai
2002 Megami kóhosei Special Curriculum: Nakama
Yokohama kaidashi kikō - Quiet Country Cafe
eX-Driver the Movie
2001 Angelique: Seiči jori ai o komete
Kovboj Bebop: Lovec odměn
2000 Angelique: Široi cubasa no memoire
Geobreeders 2: Mórjó júgekitai File-XX ransen toppa
eX-Driver
1999 Akihabara dennógumi: 2011 nen no nacujasumi
Street Fighter Zero: The Animation
1998 Ao no 6 gó
Geobreeders: File-X čibi neko dakkan
Kidó senkan Nadesico: Prince of Darkness
Maze bakunecu džikú: Tenpen kjói no giant
Soreike! Anpanman: Anpanman to okaši na nakama
1997 Yūsha shirei Dagwon: Suishō no hitomi no shōnen
Šinseiki Evangelion gekidžóban: The End of Evangelion
Šinseiki Evangelion gekidžóban: Ši to šinsei
1996 Džigokudó reikai cúšin
1995 Fušigi no kuni no Mijuki-čan
Macross 7 Encore
Zukkoke sanningumi: Kusunoki jašiki no Guruguru-sama (TV film)
1994 Júgen kaiša
Key: The Metal Idol
1993 Black Jack

TV seriály

2014 Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
2013 IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
2012 Nacuiro kiseki (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Chii's Sweet Home: Atarašii ouči (TV seriál)
2008 Jakušidži Rjóko no kaiki džikenbo (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Lucky Star (TV seriál)
2006 Black Jack 21 (TV seriál)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
Jošimune (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
2005 Juki no džoó (TV seriál)
2004 Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Mai-HiME (TV seriál)
2003 Mezzo DSA (TV seriál)
Saint Beast: Seidžú kórin hen (TV seriál)
2002 Kikó sen'njo Róran (TV seriál)
Rikudžó bóeitai Mao-čan (TV seriál)
2001 Captain Cubasa (TV seriál)
Groove Adventure Rave (TV seriál)
Run=Dim (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
Gate Keepers (TV seriál)
Love Hina (TV seriál)
Megami kóhosei (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1999 Seihó tenši Angel Links (TV seriál)
Seraphim Call (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Kaikecu džóki tanteidan (TV seriál)
Princess Nine: Kisaragi džošikó jakjú bu (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Yūsha shirei Dagwon (TV seriál)
1995 Šinseiki Evangelion (TV seriál)
1994 Macross 7 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace