foto

James Almanzar

  • nar. 7.10.1934
    Las Vegas, New Mexico, USA
  • zem. 9.6.2002 (67 let)
    Arcadia, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Ďábel a Max
1980 The Kids Who Knew Too Much (TV film)
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
1977 Ghost of Cypress Swamp, The (TV film)
Kit Carson and the Mountain Men (TV film)
Krásky a zločin (TV film)
1976 Amazing Dobermans, The
Born of Water
Pony Express Rider
1975 Huckleberry Finn (TV film)
1974 Herbie a stará dáma
1972 Michael O'Hara the Fourth (TV film)
1970 Weekend with the Babysitter
1969 Kovboj
1967 Catalina Caper
Hostage, The
1963 Quick and the Dead, The

TV seriály

1982 Matt Houston (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Doctors' Hospital (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace