foto

Robert Peters

  • nar. 20.7.1961 (59 let)
    Tulsa, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 American Pie Presents: Girls' Rules
2020 Infamous
2019 On the Corner of Ego and Desire
2018 Ice
2017 An Uncommon Grace (TV film)
In God's Time
Speech & Debate
2016 Let Me Make You a Martyr
2015 Fire City: End of Days
The Funhouse Massacre
The Martial Arts Kid
2013 Vítejte v džungli
Zápas o druhou šanci
2012 Lincoln
2011 Noční jízda
Peach Plum Pear
Za lepší život
2010 Jeffie Was Here
2008 Chronic Town
2007 Death in the Woods, A
The Deep Below
2006 Half Empty
Hazard
Výprodej
Úžasný Harold
2005 Farma smrti
Neo Ned
Něco jako láska
Poslední přání (TV film)
Wentworth
Zlom vaz
Špatné zprávy pro Medvědy
2004 From Other Worlds
I Am Stamos
Open House
Poslední běh
2003 Baadasssss!
Bus Stops Here, The
Pravá blondýnka 2
Svět podle Lelanda
2002 Chyť mě, když to dokážeš
Legend of the Phantom Rider
The Round and Round
2001 Dannyho parťáci
Eyeball Eddie
On Edge
Prci, prci, prcičky 2
2000 Certain Guys
Dropping Out
Klub zlomených srdcí
1999 Go
Mutual Love Life
Zuřivost
1998 Alien Avengers II (TV film)
Manželství s nepřítelem
Modern Vampires
Napiš si svou smrt
Návrat Addamsovy rodiny
Silnice E9 (TV film)
Sám doma a bohatý: Vánoční přání
The Lesser Evil
Watchers 4
1997 Air Force One
Delivery
Kočovník
Past
Pod přísahou
Pravda a lež
Sběratel polibků
Stíhání
Tři muži v Las Vegas
Šílená jízda
1996 Boss
Last Exit to Earth (TV film)
Maniak
Netvor z hlubin (TV film)
Rodeo Joe (TV film)
1995 Divoký Bill
Drsná pomsta
Panter
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
Without Warning (TV film)
1993 S nasazením života
Wilderův oheň
1992 Chaplin
1988 Kansas
Vejbuch

TV seriály

2010 Bright Falls (TV seriál)
2005 Invaze (TV seriál)
Origin of Species (E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
Tribe (E13)
2004 Century City (TV seriál)
2003 Everwood (TV seriál)
Na konci léta (S02E01)
2002 Everwood (TV seriál)
Pohádka díkůvzdání (S01E11)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E08)
Leap of Faith (TV seriál)
2000 Madigan Men (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Útěk z New Yorku (S03E13)
1999 Angel (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Trevor (S06E17)
1997 Advokáti (TV seriál)
Trial and Error (S01E03)
Knight Rider tým (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)

Video kompilace

1997 Red Shoe Diaries 7: Burning Up (video kompilace)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky