foto

Sači Macumoto

  • nar. 29.3.1973 (46 let)
    Kyoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen – Hebi to doku
2014 Stand by Me Doraemon
2013 Eiga Doraemon: Nobita no himicu dógu Museum
Jozakura Quartet: Cuki ni naku
2010 Jozakura Quartet: Hoši no umi
2009 Gekidžóban Penguin no mondai: Šiawase no aoi tori de gopennasai
2006 Jakeato no, okaši no ki (TV film)
2004 Kidó senši Gundam SEED: Haruka naru akacuki (TV film)
2003 Meitantei Conan: Meikjú no Crossroad

TV seriály

2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen (TV seriál)
2013 Jozakura Quartet: Hana No Uta (TV seriál)
2011 Čihajafuru (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Njan koi! (TV seriál)
2008 Jozakura Quartet (TV seriál)
Penguin no Mondai (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
2006 Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
2005 Doraemon (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Fantastic Children (TV seriál)
Soreike! Zukkoke sanningumi (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
D.C.: Da Capo (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
2002 Bakuten Shoot Beyblade 2002 (TV seriál)
Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Princess Tutu (TV seriál)
Tenši na konamaiki (TV seriál)
2001 Gakuen senki Murjó (TV seriál)
2000 Fabre-sensei wa meitantei (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
Učúdžin Tanaka Taró (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kiko-čan Smile (TV seriál)
1971 Fušigi na Melmo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace