foto

Nick Lachey

  • nar. 9.11.1973 (45 let)
    Harlan, Kentucky, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Razzies

  • 2005 - (Nejotravnější cíle bulváru)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Oběť: Lovec krve
2006 Zdánlivě snadné
2005 Moje krásná čarodějka

TV seriály

2018 Harvey Girls Forever! (TV seriál)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Piráti (S01E17)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Forever and Almost Always (S06E23)
A Kiss to Build a Dream On (S06E21)
2006 Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Čáry mladé generace (S08E17) - a.z.
2005 Dvojčata (TV seriál)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Když vyjde modrý měsíc (S07E06)
Cesty do záhrobí (S07E05)
Čarodějky a piráti (S07E04)
další epizody (6)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
I'm with Her (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2003 I Love the '70s (TV seriál)
1999 Making the Video (TV seriál)

Hudební videoklipy

2004 Jessica Simpson & Nick Lachey - A Whole New World (hudební videoklip)
2003 Jessica Simpson - Sweetest Sin (hudební videoklip)
Nick Lachey - Shut Up (hudební videoklip)
Now That's What I Call Music!: The Best Videos of 2003! (hudební videoklip)
2000 Jessica Simpson & Nick Lachey - Where You Are (hudební videoklip)
1999 98 Degrees - I Do (Cherish You) (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
Hollywood Today Live (TV pořad)
2012 Stars Earn Stripes (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2008 2008 American Music Awards (TV pořad)
High School Musical: Get in the Picture (TV pořad)
2006 David Tench Tonight (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2006 (TV pořad)
Rachael Ray (TV pořad)
Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Nick & Jessica's Tour of Duty (TV pořad)
2003 MTV Video Music Awards 2003 (TV pořad)
Osbourne Family Christmas Special, The (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Teen Choice Awards 2003, The (TV pořad)
2001 The 25 Hottest Stars Under 25 (TV pořad)
2000 The Teen Choice Awards 2000 (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)