foto

Frigyes Harsányi

  • nar. 25.4.1941 (78 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1988 Volt egyszer egy úrlovas (TV film)
1978 Feltételes vallomás (TV film)
1976 Mesék az Ezeregyéjszakáról (TV film)
Orchideák bolygója (TV film)
1972 Férfiak mesélik... (TV film)
1971 A Danaida (TV film)
1970 Arc
1966 Közbejött apróság (TV film)
1963 Május (TV film)
1962 Megszállottak

TV seriály

1977 Nero, a véres költő (TV seriál)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1973 Pirx kalandjai (TV seriál)
Diplomavizsga (E01)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E13)
A kölcsön ára (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace