foto

Christopher Place

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zombieland (TV film)
2012 Expresní zásilka
2010 Let's Dance 3D
Vem si mou duši
2007 Noc patří nám
1996 Vycvičen zabíjet

TV seriály

2016 The Characters (TV seriál)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Odd Mom Out (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Astoria Helen (S08E06)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Ukradený domov (S02E22)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Subterranean Homeboy Blues (S01E02)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Naughty Monkey Kicks At Tree (S04E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace