foto

Tošiharu Sakurai

  • nar. 3.7.1964 (55 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Arslan Senki (2016)
Eiga Mahócukai Precure! Kiseki no henšin! Cure Mofurun!
2001 Eiga Dorami & Doraemons: Space Land kiki ippacu!
2000 The Doraemons: Dokidoki kikanša daibakusó!
Šin Getter Robo tai Neo Getter Robo
1999 Happy Birthday: Inoči kagajaku toki
Nanako kaitai shinsho
The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1998 The Doraemons: Mušimuši pjonpjon daisakusen!
1996 Mutant Turtles: Chôjin densetsu hen
1995 Zukkoke sanningumi: Kusunoki jašiki no Guruguru-sama (TV film)
1994 Genocyber
J League o hjakubai tanošiku miru hóhó!!
1992 Ai no kusabi
Iron Virgin Jun
Kjó kara ore wa!!
Ruriiro Princess
Tenči mujó! Rjó'óki
Tottoi
1991 Arslan senki
Asatte dance
Fušigi no umi no Nadia: Gekidžójó Original han
Gekkó no Pierce: Jumemi to Gin no bara kišidan
1990 Adžin senši
1989 Angel Cop
1988 Antique Heart
Ginga eijú densecu
Leina kenró densecu
Zukkoke sanningumi: Zukkoke džikú bóken
1987 Dead Heat
Dirty Pair
Lupin sansei: Fúma ičizoku no inbó
The Samurai
1986 Violence Jack: Harem Bomber Hen

TV seriály

2016 Arslan senki: Fúdžin ranbu (TV seriál)
Mahócukai Precure! (TV seriál)
Nedžimaki seirei senki: Tenkjó no Alderamin (TV seriál)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
2013 Love Lab (TV seriál)
2012 Ozuma (TV seriál)
Tasogare otome x Amnesia (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
2010 Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (TV seriál)
Sore demo mači wa mawatteiru (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
2009 Guin Saga (TV seriál)
2007 Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Sóten no ken (TV seriál)
2005 Cubasa Chronicle (TV seriál)
Futari wa Precure Max Heart (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Futari wa Precure (TV seriál)
2003 Croket! (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
1999 Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Madžucuši Orphen Revenge (TV seriál)
Mugen no Ryvius (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Trigun (TV seriál)
1997 Azumi Mamma Mia (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
Šin Tenči mujó! (TV seriál)
1996 Aka-čan to boku (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Harimogu Harry (TV seriál)
Midori no Makibaó (TV seriál)
1995 Bamboo Bears (TV seriál)
Fušigi júgi (TV seriál)
Tobe! Isami (TV seriál)
1994 Montana Jones (TV seriál)
1993 Musekinin kančó Tylor (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
Pokonjan! (TV seriál)
1992 Flanders no inu: Boku no Patrasche (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
Salad džú júši Tomatoman (TV seriál)
1991 Mahó no princess Minky Momo: Jume o dakišimete (TV seriál)
Nadia: Tajemství Modré vody (TV seriál)
Zděděná planeta (E39)
Do vesmíru (E38)
Císař Neo (E37)
další epizody (11)
1990 Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
Nadia: Tajemství Modré vody (TV seriál)
Plovoucí ostrov (E28)
Ostrov čarodějnice (E27)
Osamělý King (E26)
další epizody (28)
1989 Dragon Quest (TV seriál)
Magical Hat (TV seriál)
Miracle Giants Dómu-kun (TV seriál)
1986 Bug tte Honey (TV seriál)
Machine Robo: Chronos no gjakušú (TV seriál)

Dokumentární

1991 Otaku no video

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace