foto

Judy Reyes

  • nar. 5.11.1967 (51 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vyrastala v Bronxe, kde objavila svoj záujem o herectvo na Hunter College v Manhattane. V roku 1992 dostala svoju prvú rolu vo filme LÁSKA, NENÁVISŤ A IMPOTENCIA a pracovala intenzívne v Newyorkskom divadle. Stala sa spoluzakladateľkou Labyrinth Theatre Company, medzinárodnej hereckej spoločnosti. Široké televízne publikum ju spoznalo vďaka úlohe sestričky Carla Espinosa v TV seriály Srubs, v ktorom hrá od roku 2001.

demonikus

Herecká filmografie

Filmy

2016 Holčičí problémy
2012 Pregnancy Project, The (TV film)
2011 Gun Hill Road
Kaylien
Ženy bez mužů
2008 Protecting Jimmy Leone
The Poker Club
Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2007 Passion, The
2006 Náš dům (TV film)
2005 Vzestup a pád moderátora Bar Micva
Špína
2004 Cuarto, El
Pánem svého koutku
2002 Washington Heights
2001 Home Invaders
Třetí světová válka (TV film)
1999 Chladnokrevná hra (TV film)
King of the Jungle
Počítání mrtvých
Taino
1998 Godzilla
Went to Coney Island on a Mission From God... Be Back by Five
1997 Lena's Dreams
1996 Harlemský ring
Prokurátorky (TV film)
1992 Jack and His Friends

TV seriály

2018 Boj o moc (TV seriál)
Lifeboats (S01E03)
Sh*t Show at the F**k Factory (S01E02)
Drápy (TV seriál)
Breezy (S02E10)
Til Death (S02E09)
Crossroads (S02E08)
další epizody (10)
2017 Drápy (TV seriál)
Avalanche (S01E10)
Ambrosia (S01E09)
Teatro (S01E08)
další epizody (10)
One Day at a Time (TV seriál)
Pride & Prejudice (S01E11)
One Lie at a Time (S01E08)
Search Party (TV seriál)
Denial (S02E07)
Obsession (S02E06)
Suspicion (S02E04)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Fifty-Three (S03E09)
2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Forty-Seven (S03E03)
Chapter Forty-Three (S02E21)
Chapter Forty-Two (S02E20)
další epizody (5)
Devious Maids (TV seriál)
Grime and Punishment (S04E10)
Much Ado About Buffing (S04E09)
I Saw the Shine (S04E08)
další epizody (10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pro komunitu (S07E05)
Dobrá manželka (TV seriál)
Monday (S07E14)
2015 iZombie (TV seriál)
Brother, Can You Spare a Brain? (S01E02)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-Five (S02E03)
Chapter Twenty (S01E20)
Chapter Twelve (S01E12)
další epizody (4)
Devious Maids (TV seriál)
Anatomy of a Murder (S03E13)
Suspicion (S03E12)
Terms of Endearment (S03E11)
další epizody (13)
2014 Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
Proof (S02E12)
You Can't Take It with You (S02E11)
další epizody (13)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Cleaning Out the Closet (S01E11)
další epizody (12)
2012 Manžel k pohledání (TV seriál)
Cesar's Wife (S02E11)
2011 Off the Map (TV seriál)
Es Un Milagro (E07)
It's Good (E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Blood Brothers (S13E03)
2010 Médium (TV seriál)
Native Tongue (S07E07)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Ztracené děvčátko (S01E09)
Scrubs: Interns (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj poslední den 2/2 (S08E19)
Můj poslední den 1/2 (S08E18)
Moje největší starost (S08E17)
další epizody (19)
2008 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje princezna (S07E11)
Moje ztráta času (S07E10)
Moje klika (S07E09)
další epizody (5)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nejoblíbenější doktor (S07E06)
Moje rostoucí bolesti (S07E05)
Moje krize identity (S07E04)
další epizody (25)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje kafe (S06E03)
Dítě mého nejlepšího přítele a moje dítě (S06E02)
Můj zrcadlový obraz (S06E01)
další epizody (27)
2005 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje životní změny (S04E25)
Moje projížďka (S04E24)
Moje víra v lidskost (S04E23)
další epizody (13)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nejlepší okamžik (S04E12)
Můj jednorožec (S04E11)
Moje potíže se ženami (S04E10)
další epizody (25)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mé nemravné tajemství (S03E09)
Můj přítel doktor (S03E08)
Mých patnáct vteřin (S03E07)
další epizody (21)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje příšera (S02E10)
Můj šťastný den (S02E09)
Můj sladký život (S02E08)
další epizody (23)
Oz (TV seriál)
Variety (S05E06)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj soukromý Ježíš (S01E11)
Moje přezdívka (S01E10)
Můj den volna (S01E09)
další epizody (11)
Třetí hlídka (TV seriál)
Unfinished Business (S02E16)
Requiem for a Bantamweight (S02E15)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Madigan Men (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Odkud na věčnost? (S02E09)
1999 Oz (TV seriál)
Out o' Time (S03E08)
Secret Identities (S03E07)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
další epizody (4)
1998 Trinity (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Sisters of Mercy (S02E17)
1991 Street Justice (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Passion, The
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace