foto

Noriko Ohara

  • nar. 2.10.1935 (83 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Gekidžóban Jatterman: Šin Jattermecha Daišúgó! Omoča no kuni de daikecudan dakoron!
2008 Soreike! Anpanman: Jósei Rinrin no himicu
Urusei jacura: The šógaibucu suiei taikai
2004 Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden
2003 Eiga Doraemon: Nobita to fušigi kazecukai
2002 Boku no umareta hi
Eiga Doraemon: Nobita to Robot Kingdom
2001 Eiga Doraemon: Nobita to cubasa no júšatači
2000 Eiga Doraemon: Nobita no taijó ó densecu
Obá-čan no omoide
1999 Eiga Doraemon: Nobita no učú hjórjúki
Nobita no kekkon zen'ja: The Night before a Wedding
1998 Eiga Doraemon: Nobita no nankai daibóken
Kaettekita Doraemon
1997 Eiga Doraemon: Nobita no Nedžimaki City bókenki
1996 Alps no šódžo Heidi: Alm no jama hen
Alps no šódžo Heidi: Heidi to Clara hen
Eiga Doraemon: Nobita to Ginga Express
1995 2112 nen Doraemon tandžó
Eiga Doraemon: Nobita no sósei nikki
1994 Eiga Doraemon: Nobita to mugen sankenši
1993 Eiga Doraemon: Nobita to Buriki no Labyrinth
Time Bokan: Ódó Fukko
1992 Eiga Doraemon: Nobita to kumo no ókoku
1991 Eiga Doraemon: Nobita no Dorabian Nights
Urusei jacura: Icudatte My Darling
1990 Eiga Doraemon: Nobita to Animal Planet
Sengoku bušó recuden: Bakufú dódži hissacuman
Teki wa kaizoku: Nekotači no kjóen
1989 Crusher Joe
Dorami-čan: Minidora SOS!!!
Eiga Doraemon: Nobita no Nippon tandžó
1988 Eiga Doraemon: Nobita no Parallel saijúki
Urusei jacura 5: Kankecuhen
1987 Eiga Doraemon: Nobita to rjú no kiši
Katte ni širokuma
Kaze to ki no uta SANCTUS: Sei naru kana
Čódžikú jósai Macross: Flash Back 2012
1986 Doraemon: Nobita to tecudžin heidan
Čódžikú Romanesque Samy: Missing 99
1985 Eiga Doraemon: Nobita no Little Star Wars
Urusei jacura
Urusei jacura 3: Remember My Love
1984 Eiga Doraemon: Nobita no makai daibóken
Mirai šónen Conan: Tokubecu hen – Kjodaiki Gigant no fukkacu
Čódžikú jósai Macross: Ai oboeteimasuka
1983 Crusher Joe
Eiga Doraemon: Nobita no kaitei kigandžó
Urusei jacura: Only You
1982 Eiga Doraemon: Nobita no daimakjó
Son Gokú Silk road o tobu!! (TV film)
1981 Doraemon: Boku, Momotaró no nanna no sa
Doraemon: Nobita no učú kaitakuši
1980 Cyborg 009 - Supergalaktická legenda
Eiga Doraemon: Nobita no kjórjú
Haha o tazunete Sanzenri
Ie naki ko
Makoto-čan
1979 Galaktický expres 999
Ginga tecudó 999
Mirai šónen Conan
SF saijúki Starzinger
1975 Učú enban dai sensó
1968 Taijó no ódži: Horus no daibóken

TV seriály

2015 Joru no Yatterman (TV seriál)
2011 Ničidžó (TV seriál)
2008 Yatterman (TV seriál)
2005 Juki no džoó (TV seriál)
2000 Time bokan 2000: Kaitó Kiramekiman (TV seriál)
1983 Kikō sōseiki Mospeada (TV seriál)
Time bokan Series: Itadakiman (TV seriál)
1982 Tokimeki Tonight (TV seriál)
Čódžikú jósai Macross (TV seriál)
1981 Meiken Jolie (TV seriál)
Time bokan Series: Jattodetaman (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
1980 Time Bokan Series: Time Patrol tai Otasukeman (TV seriál)
Učú taitei God Sigma (TV seriál)
1979 Doraemon (TV seriál)
Time bokan Series: Zendaman (TV seriál)
1978 Mirai šónen Conan (TV seriál)
SF saijúki Starzinger (TV seriál)
Uchū senkan Yamato 2 (TV seriál)
Učú kaizoku Captain Harlock (TV seriál)
1977 Ie naki ko (TV seriál)
Time Bokan Series: Yatterman (TV seriál)
Čódendži machine Voltes V (TV seriál)
1976 Haha o tazunete sanzenri (TV seriál)
Little Lulu to čiččai nakama (TV seriál)
1975 Arabian Nights: Sindbad no bóken (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
Time bokan (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
Zero Tester: Čikjú o mamore! (TV seriál)
1973 Bóken Korobokkuru (TV seriál)
Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Wansa-kun (TV seriál)
Zero Tester (TV seriál)
1972 Hazedon (TV seriál)
1971 Iruka to šónen (TV seriál)
Kunimacu-sama no otóri dai (TV seriál)
1969 Kaitei šónen Marine (TV seriál)
Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)
1968 Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)
1967 Donkikko (TV seriál)
1966 Ganbare! Marine Kid (TV seriál)
Haris no kaze (TV seriál)
Osomacu-kun (TV seriál)
1965 Dolphin ódži (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace