foto

Fujumi Širaiši

  • nar. 14.10.1936
    Peking, Čína
  • zem. 29.3.2019 (82 let)
    Setagaya, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši no kodó wa ai
2005 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
1999 Eiga Doraemon: Nobita no učú hjórjúki
1992 Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi
1989 Fudžiko F. Fudžio anime Special: SF Adventure – Time Patrol Bon (TV film)
1988 Kidó senši Gundam: Gjakušú no Char
1987 Obake no Q-Taró: Susume! 1/100 daisakusen
1986 Obake no Q-Taró: Tobidase! Bakebake daisakusen
1985 Tongari bóši no Memole: Mariel no hósekibako
1984 Birth
Nindža Hattori-kun Plus Perman: Čónórjoku Wars
1983 Patalliro! Stardust keikaku
1982 Cellista Gauche
Densecu kjodžin Ideon: Hacudó hen
Densecu kjodžin Ideon: Seššoku hen
Haguregumo
Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
1981 Ikkjú-san haru da! Janča-hime
Kaba enčó no dóbucuen nikki (TV film)
Kidó senši Gundam I gekidžóban
Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
Kitty to Mimi no atarašii kasa
Sekai meisaku dówa: Hakučó no mizuumi
1980 Cyborg 009 - Supergalaktická legenda
Futago no Mončičči
1970 Čibikko Remi to meiken Kapi
1969 Kjodžin no hoši: Ike ike Hjúma
1967 Perman

TV seriály

2013 Maojú maó júša (TV seriál)
2011 Ničidžó (TV seriál) - vyp.
2003 Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
1991 Dororonpa! (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
Obake no Q-Taró (TV seriál)
1983 Eagle Sam (TV seriál)
Mijuki (TV seriál)
1982 Patalliro! (TV seriál)
1981 Honey Honey no suteki na bóken (TV seriál)
Mečakko Dotakon (TV seriál)
Nindža Hattori-kun (TV seriál)
1980 Ašita no Joe 2 (TV seriál)
Curikiči Sanpei (TV seriál)
Densecu kjodžin Ideon (TV seriál)
Maeterlinck no aoi tori: Tyltyl Mytyl no bōken ryokō (TV seriál)
1979 Hana no ko Lunlun (TV seriál)
Kidó senši Gundam (TV seriál)
Šin Kjodžin no hoši II (TV seriál)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Muteki kódžin Daitarn 3 (TV seriál)
1977 Jetter Mars (TV seriál)
Šin Kjodžin no hoši (TV seriál)
1976 Robokko Beaton (TV seriál)
1975 Arabian Nights: Sindbad no bóken (TV seriál)
Ikkjú-san (TV seriál)
1974 Hoši no ko Čobin (TV seriál)
1970 Ašita no Joe (TV seriál)
Dóbucu mura monogatari (TV seriál) - vyp.
1968 Cyborg 009 (TV seriál)
Kaibucu-kun (TV seriál)
Kjodžin no hoši (TV seriál)
Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)
1967 Kaminari bója Pikkaribee (TV seriál)
Pjunpjunmaru (TV seriál)
1966 Osomacu-kun (TV seriál)
1965 Wonder Three (TV seriál)
1964 Big X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace