foto

Jutaka Kaneko

  • nar. 20.4.1946 (74 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Hadaka no Deka
1982 Ohajó! Spank
1981 Odžamanga Jamada-kun
1980 Ganbare!! Tabuči-kun!! Gekitó Pennant Race
1979 Mirai robo Daltanias
1973 Kója no šónen Isamu

TV seriály

1986 Ganbare! Kickers (TV seriál)
1985 Kazoku Jungle (TV seriál)
Onegai! Samia don (TV seriál)
1984 Kibun wa Meitantei (TV seriál)
Lupin sansei: Part III (TV seriál)
1983 Mijuki (TV seriál)
1982 Tonde Mon Pe (TV seriál)
1981 Ohajó! Spank (TV seriál)
Šin Dokondžó Gaeru (TV seriál)
1980 Mú no hakugei (TV seriál)
Odžamanga Jamada-kun (TV seriál)
1979 Šin Kjodžin no hoši II (TV seriál)
1977 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
1976 Pinocchio jori Piccolino no bóken (TV seriál)
Robokko Beaton (TV seriál)
Čódendži robo Combattler V (TV seriál)
1975 Arabian Nights: Sindbad no bóken (TV seriál)
Ganba no bóken (TV seriál)
Ganso tensai Bakabon (TV seriál)
Time bokan (TV seriál)
1974 Hoši no ko Čobin (TV seriál)
Viking Viki (TV seriál)
1973 Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Jungle Kurobé (TV seriál)
Samurai Giants (TV seriál)
1972 Akadó Suzunosuke (TV seriál)
1971 Šin Obake no Q-Taró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky