foto

Jake Curran

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Labyrint: Vražedná léčba
2017 Journey's End
2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2012 Candle to Water
Labyrint (TV film)
2011 The Holding
2009 Hell's Pavement
Pach krve 3
2007 Hvězdný prach
2006 Černovous (TV film)
2005 Nový svět
Oliver Twist
The Commander: Virus (TV film)
2004 Libertin
1999 Ideální muž

TV seriály

2015 Spotless (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2014 Nové světy (TV seriál)
2013 Mayday (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
2004 Grid, The (TV seriál)
1996 Crucial Tales (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace