foto

Jake Curran

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Labyrint: Vražedná léčba
2017 Journey's End
2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2012 Candle to Water
Labyrint (TV film)
2011 The Holding
2009 Hell's Pavement
Pach krve 3
2007 Hvězdný prach
2006 Černovous (TV film)
2005 Nový svět
Oliver Twist
The Commander: Virus (TV film)
2004 Libertin
1999 Ideální muž

TV seriály

2015 Spotless (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2014 Nové světy (TV seriál)
2013 Mayday (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Neodstranitelná skvrna (S06E04)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
Verschwörungstheorie (S01E04)
Unter Wasser (S01E03)
Spinnennest (S01E02)
2004 Grid, The (TV seriál)
1996 Crucial Tales (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace