foto

William N. Fordes

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 The Man in the High Castle (TV seriál)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Fool Me Twice (E12)
Uncertainty Principle (E02)
2016 Bosch (TV seriál)
Follow the Money (S02E08)
Gone (S02E05)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Eight: High Low (S01E08)
Chapter Five: Mama's Boy (S01E05)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Nowhere Man (S14E19)
Married with Children (S14E13)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Bodies (S14E01)
Genius (S13E17)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Tragedy on Rye (S13E04)
Patriot (S12E24)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Deep Vote (S11E24)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Amends (S11E07)
Panic (S10E13)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Tabula Rasa (S09E19)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Flight (S09E04)
Disappeared (S08E19)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Double Blind (S07E06)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Purple Heart (S05E21)
Guardian (S05E11)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Family Values (S05E04)
Sanctuary (S04E19)
Censure (S04E14)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Prince of Darkness (S03E08)
Severance (S02E13)

Producentská filmografie

TV seriály

2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Phobia (S11E13)
Teenage Wasteland (S11E12)
Whose Monkey Is It Anyway? (S11E10)
další epizody (4)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Thin Ice (S11E08)
Amends (S11E07)
Burn Baby Burn (S11E06)
další epizody (21)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Sundown (S10E09)
Blood Money (S10E08)
Patsy (S10E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace