foto

Wolf Rilla

  • nar. 16.3.1920
    Berlín, Německá říše
  • zem. 19.10.2005 (85 let)
    Provence, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Městečko prokletých - původní scénář
1967 Money-Go-Round
1963 The World Ten Times Over
1960 Městečko prokletých
1957 Rošťák
1953 Marilyn
1952 Glad Tidings

TV seriály

1969 Paul Temple (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace