foto

JB Blanc

  • nar. 13.2.1969 (51 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Prizefighter
Špióni v převleku
2016 Lego Scooby: Strašidelný Hollywood
Týpci a zbraně
2015 Bastards y Diablos
2014 Avengers Přísně Tajné: Black Widow a Punisher
Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie
Sněhová královna 2
2011 El Gran Milagro 3D
2009 Justice/Vengeance
Moonlight Serenade
2008 Hellsing IV
2007 Piráti z Karibiku: Na konci světa
2006 Garfield 2
Tristan a Isolda
2002 Hrabě Monte Cristo
2000 102 dalmatinů
1993 Krajina stínů

TV seriály

2020 Castlevania (TV seriál)
Vzdejte se veškeré naděje (S03E10)
Žně (S03E09)
Co přinese noc (S03E08)
další epizody (10)
Volejte Saulovi (TV seriál)
S plným nasazením (S05E05)
2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Good Hunting (S01E08)
Barry (TV seriál)
berkman > block (S02E08)
The Show Must Go On, Probably? (S02E01)
2018 Califia and the Timeless Sentries (TV seriál)
Kung Fu Panda - Tlapky osudu (TV seriál)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Dýchej (S04E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Bojovník za mír (S09E16)
2017 Jeff & Some Aliens (TV seriál)
Jeff & Some Laughs (E04)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Clear History (E05)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Utopené náklady (S03E03)
2016 Little Big Awesome (TV seriál)
2015 Impress Me (TV seriál)
Jak vycvičit draky: Závod na hřeben (TV seriál)
Krize (TV seriál)
Bude to mít dohru (E10)
Pickle and Peanut (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Tři jsou prostě moc (S03E02)
Shameless (TV seriál)
The Two Lisas (S05E03)
2013 Beware the Batman (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Brother in Arms (S07E04)
2012 Peter Rabbit (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Masquerade (E09)
Perníkový táta (TV seriál)
Svobodný život nebo smrt (S05E01)
2011 Shelf Life (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Průchod (S04E11)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Black Panther (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
One Way (S01E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vlajka na půl žerdi (S06E13)
Odložené případy (TV seriál)
Kulka (S07E19)
Poslední autokino (S07E18)
2008 Havárie (TV seriál)
Three Men and a Bebe (S01E08)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Dancing Lessons (S04E05)
Sex Trade (S04E03)
Sudden Flight (S04E02)
2007 V síti CIA (TV seriál)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Mínus jeden (S02E04)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
1998 Vanity Fair (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky