foto

Gary Bayer

  • nar. 25.6.1944
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 6.1.2017 (72 let)
    Jerusalem, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 List, The
2001 Cesta ke spáse
1999 Vow to Cherish, A (TV film)
1998 Vánoční přání (TV film)
1996 Chameleon
Zpětná reakce
1994 Secret Adventures: Shrug
Secret Adventures: Smash
1993 Nechci být sám (TV film)
Přísahal jsem pomstu (TV film)
1992 Zpráva od Holly (TV film)
1991 Sins of the Mother (TV film)
1990 Blind Faith (TV film)
Guess Who's Coming for Christmas? (TV film)
1989 Incident na temné řece (TV film)
Mothers, Daughters and Lovers (TV film)
1988 Jdi za světlem (TV film)
Slíbený zázrak (TV film)
1987 L.B.J.: První léta (TV film)
Warm Hearts, Cold Feet (TV film)
1986 Intimate Encounters (TV film)
Psycho 3
1985 Jiný život
Kids Don't Tell (TV film)
Not My Kid (TV film)
1984 It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
Nejlepší obrana
1983 Hvězdolet I. (TV film)
Testament
1982 Neighborhood, The (TV film)
Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy (TV film)
1981 Years of the Beast
1979 All That Jazz
Svátost strachu (TV film)
1978 Oči Laury Marsové
1975 Zalmen: or, The Madness of God (TV film)

TV seriály

2008 Odložené případy (TV seriál)
Šílenství (S05E17)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
1996 Buddies (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
1990 Hull High (TV seriál)
1989 Roseanne (TV seriál)
The Monday Thru Friday Show (S01E12)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
A Big Disease with a Little Name (S02E13)
1987 She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Me & Mrs. C. (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Buffalo Bill (TV seriál)
Goodnight, Beantown (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace