foto

Hana Burešová

  • nar. 25.2.1959 (58 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Škola základ života (divadelní záznam)
2010 Polední úděl (divadelní záznam)
2009 Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
2008 Běsi (divadelní záznam)
Faidra (divadelní záznam)
Smrt Pavla I. (divadelní záznam)
2007 Soudné sestry (divadelní záznam)
2005 Lhář (divadelní záznam)
1992 Mojžíš (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace