foto

Misato Fukuen

  • nar. 10.1.1982 (37 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Non non bijori: Vacation
Kidó senši Gundam: The Origin VI – Tandžó akai suisei
2017 Girls und Panzer: Saišúšó
2015 Girls und Panzer gekidžóban
2014 Eiga Precure All Stars New Stage 3: Eien no tomodači
Girls und Panzer: Kore ga hontó no Anzio-sen desu!
Non non bijori: Okinawa e iku koto ni natta
2013 Dakara boku wa, H ga dekinai.
Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
Hidamari Sketch: Sae Hiro socugjó-hen
Jozakura Quartet: Cuki ni naku
2012 Boku wa tomodachi ga sukunai Add-on Disc
Dantalian no shoka: Ibarahime
Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
Eiga Smile Precure! Ehon no naka wa minna čiguhagu!
Gekidžóban Blood-C
Meloetta no kirakira Recital
Nazo no kanojo X: Nazo no natsu matsuri
Strike Witches Gekidžóban
To Love-Ru: Trouble - Darkness
Utae Meloetta: Rinka no mi o Sagase
2011 Boku wa tomodači ga sukunai
Hidamari Sketch x SP (TV film)
Pikachu no Summer Bridge Story
Šówa monogatari
2010 Jozakura Quartet: Hoši no umi
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor – Heaven and Earth
2009 AIKa Zero
Hačigacu no Symphony: Šibuja 2002-2003
Street Fighter IV: Arata naru kizuna
To Love-Ru: Trouble
Tokimeki Memorial 4: Original Animation - Hajimari no Finder
2008 Hells
2007 AIKa R-16: Virgin Mission
Dead Girls
Strike Witches
2006 Gekijōban dōbutsu no mori
Micu x micu Drops
2005 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu buriburi sanpunpokkiri daišingeki

TV seriály

2019 Strike Witches: 501 butai haššin šimasu! (TV seriál)
2018 Lord of Vermilion: Guren no ó (TV seriál)
2017 18if (TV seriál)
Hitoridžime My Hero (TV seriál)
Tales of Zestiria the Cross (TV seriál)
Two Car (TV seriál)
2016 Ao no kanata no Four Rhythm (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
Boku no Hero Academia (TV seriál)
Brave Witches (TV seriál)
Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei!! (TV seriál)
Haručika: Haruta to Čika wa seišun suru (TV seriál)
Tales of Zestiria the X (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
2015 Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders – Egypt hen (TV seriál)
Fúsen inu Tinny 2 (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha ViVid (TV seriál)
Non non bijori: Repeat (TV seriál)
Plastic Memories (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness 2nd (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Dragon Collection (TV seriál)
Go-Go Tamagočči! (TV seriál)
Happiness Charge Precure! (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
M3: Sono kuroki hagane (TV seriál)
Madžimodži Rurumo (TV seriál)
Strike Witches: Operation Victory Arrow (TV seriál)
2013 Boku wa tomodači ga sukunai: NEXT (TV seriál)
Jozakura Quartet: Hana No Uta (TV seriál)
Kakumeiki Valvrave (TV seriál)
Kakumeiki Valvrave 2 (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
Non non bijori (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun S (TV seriál)
2012 Accel World (TV seriál)
Another (TV seriál)
Arcana Famiglia: La Storia della Arcana Famiglia (TV seriál)
Dakara boku wa, H ga dekinai. (TV seriál)
Girls und Panzer (TV seriál)
Hidamari Sketch x Honeycomb (TV seriál)
Nazo no kanojo X (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Sankarea (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
Tamagočči! Jume kira Dream (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
Tasogare otome x Amnesia (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness (TV seriál)
2011 Blood-C (TV seriál)
Boku wa tomodači ga sukunai (TV seriál)
Kamisama Dolls (TV seriál)
Manjú hikenčó (TV seriál)
Wolverine (TV seriál)
2010 Durarara!! (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó: Second Collection (TV seriál)
Hidamari Sketch x Hošimiccu (TV seriál)
Motto To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
Sora no oto (TV seriál)
Strike Witches 2 (TV seriál)
TV manga Šówa monogatari (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
Šinrjaku! Ika musume (TV seriál)
2009 Darker than Black: Rjúsei no Gemini (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Jakušidži Rjóko no kaiki džikenbo (TV seriál)
Jozakura Quartet (TV seriál)
Noramimi 2 (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
Strike Witches (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Toaru madžucu no Index (TV seriál)
World Destruction: Sekai bokumecu no rokunin (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Devil May Cry (TV seriál)
Hidamari Sketch (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
Shining Tears X Wind (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Bakukjú Hit! Crash B-Daman (TV seriál)
Binchō-tan (TV seriál)
Džošikósei (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
Red Garden (TV seriál)
Rjúsei no Rockman (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
Kamiču! (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
UG*Ultimate Girls (TV seriál)
2004 Aqua Kids (TV seriál)
Gakuen Alice (TV seriál)
Girls Bravo - first season (TV seriál)
Hanaukjó Maid tai: La Verite (TV seriál)
Jumeria (TV seriál)
Marshmallow Times (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 BPS: Battle Programmer Širase (TV seriál)
E's Otherwise (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Matantei Loki Ragnarok (TV seriál)
Mezzo DSA (TV seriál)
2002 Fortune Dogs (TV seriál)
2001 Šin Širajuki-hime densecu Pretear (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace