foto

Mathias Kopetzki

  • nar. 2.4.1973 (46 let)
    Osnabrück, Niedersachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fucking Berlin
2008 Minibar

TV seriály

2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Krkavčí matka (S13E03)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Dokumentární

2012 Terra MaX (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky