foto

Álex González

  • nar. 13.8.1980 (37 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Órbita 9
2016 Noctem
2015 Cuento de verano
Summer Camp
2013 Alacrán enamorado
Combustión
2011 Barva oceánu
X-Men: První třída
2008 Libro de las aguas, El
2007 Nedělní světlo
2006 Rosa de Francia, Una
2005 Druhé kolo

TV seriály

2014 El Príncipe (TV seriál)
2010 Inocentes (TV seriál)
2008 Lex (TV seriál)
2007 Poslední vteřiny (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Dokumentární

2011 Children of the Atom: Filming X-Men: First Class

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace