foto

Morgan Lily

  • nar. 11.4.2000 (17 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Morgan Lily se narodila 11. dubna 2000 v Santa Monice v Kalifornii. Je herečka a dětská modelka. Její otec Andy Gross vystupuje jako břichomluvec a kouzelník. Matka April Gross je žena v domácnosti. Lily má tři sourozence. Starší bratr Jordan David se zabývá herectvím, mladší sestra Riley Jane dělá modelku a nejmladší sestra Audrey Lynn má za sebou teprve rok života.

Kariéra Lily v zábavním průmyslu začala, když jí byly pouhé tří měsíce. Objevila se na titulní straně katalogu Talbots. Přes focení a televizní reklamy se dostala k natáčení seriálů a poté i k filmu. V roce 2008 hraje ve filmu ZÁZRAKY SE NEDĚJÍ němou holčičku. Ve filmu 2012 z roku 2009 čelí konci světa. AŽ TAK MOC TĚ NEŽERE (2008) je název dalšího snímku, kde hraje s takovými hvězdami jako Jennifer Aniston, Drew Barrymore a Ben Affleck. V romantické komedii MÁ MĚ RÁD, NEMÁ MĚ RÁD (2010) ztvárňuje hlavní postavu v mladém věku. Posledním počinem je zatím X-MEN: PRVNÍ TŘÍDA (2011) a role mladé Mystique.

-Rastaman-

Herecká filmografie

Filmy

2016 Juveniles
2014 Beautiful Girl
Cooties
X-Men: Budoucí minulost
2011 Love's Resounding Courage (TV film)
X-Men: První třída
2010 Má mě rád, nemá mě rád
2009 Až tak moc tě nežere
2012
2008 Zázraky se nedějí
2006 Welcome to the Jungle Gym (TV film)

TV seriály

2017 Claws (TV seriál)
Avalanche (S01E10)
Escape (S01E07)
Chicago Med (TV seriál)
Prisoner's Dilemma (S02E16)
2014 Shameless (TV seriál)
Lazarus (S04E12)
Emily (S04E11)
Liver, I Hardly Know Her (S04E10)
další epizody (4)
2013 Deadtime Stories (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)

TV pořady

2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace