foto

Nick Damici

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Bushwick
2016 Stake Land II: The Stakelander
2014 Pachuť pomsty
2013 Takoví jsme
2010 Země kůlů
2006 Mulberry Street

TV seriály

2018 Hap & Leonard (TV seriál)
The Two-Bear Mambo (S03E01)
2016 Hap & Leonard (TV seriál)
War (S01E05)
Trudy (S01E04)
The Bottoms (S01E02)
další epizody (4)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Hap & Leonard (TV seriál)
The Two-Bear Mambo (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace