foto

Tecu Širatori

  • nar. 21.3.1972 (47 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Code Geass: Fukkacu no Lelouch
2018 Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Handó
Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Ódó
2012 Code Geass: Hangjaku no Lelouch - Nunnally in Wonderland
2011 Gekidžóban Sengoku Basara: The Last Party
2010 Gekidžóban Kidó senši Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
Sókó kihei Votoms Case;Irvine
2009 Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
2008 Code Geass: Hangjaku no Lelouch Special Edition – Black Rebellion
2005 Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Šambala o juku mono
2004 Kidó senši Gundam SEED: Haruka naru akacuki (TV film)

TV seriály

2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
2014 Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
2010 Ičiban uširo no daimaó (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
2008 Blue Dragon: Tenkai no šiči rjú (TV seriál)
Clannad After Story (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00: 2nd Season (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
2007 Blue Dragon (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
Sókó no Strain (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2005 Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
2004 Gankucuó (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
2003 Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
2002 Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
2001 Scryed (TV seriál)
1999 Mugen no Ryvius (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Brain Powerd (TV seriál)

Dokumentární

2019 Sosei 2: Ai to Biseibucu - vyp.

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2019 Sosei 2: Ai to Biseibucu

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace