foto

Masajo Kurata

  • nar. 21.5.1969 (50 let)
    Jokkaiči, Mie, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Girls und Panzer: Saišúšó
2015 Girls und Panzer gekidžóban
2013 Crayon Šin-čan: Bakauma! B-kjú Gourmet Survival Battle!!
2011 Crayon Šin-čan: Araši o jobu ógon no Spy daisakusen
Plastic nésan
2010 Crayon Šin-čan: Čó džikú! Araši o jobu ora no hanajome
2007 Kimi ga nozomu eien: Next Season
Meitantei Conan: Konpeki no Jolly Roger
2006 Rozen Maiden: Ouvertüre (TV film)
2004 Akane Maniax
Kidó senši Gundam SEED MSV ASTRAY
Natsu-iro no sunadokei
2003 Ai Shimai 2: Futari no Kajitsu
Comic Party Revolution
Jungle wa icumo Hare noči Gú Final
Masaru Ašita no Jukinodžó 2
2002 Ašita no Jukinodžó
Jungle wa icumo Hare noči Gú Deluxe
Love Hina Again
2001 Ai Shimai: Futari no Kajitsu
Kōtetsu tenshi Kurumi Zero
Love Hina Haru Special: Kimi sakura čiru nakare!! (TV film)
2000 Love Hina Christmas Special: Silent Eve (TV film)
1998 Toki no daiči: Hana no ókoku no madžo

TV seriály

2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari 2nd (TV seriál)
2013 Fantasista Doll (TV seriál)
Rozen Maiden (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
2010 Tegami bači: Reverse (TV seriál)
2008 Kurenai (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
2006 Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
Kudžbiki Unbalance (TV seriál)
2005 Aria the Animation (TV seriál)
Comic Party Revolution (TV seriál)
Doraemon (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
Girls Bravo - second season (TV seriál)
Gun x Sword (TV seriál)
Rozen Maiden: Träumend (TV seriál)
2004 Bókjaku no senricu (TV seriál)
Girls Bravo - first season (TV seriál)
Rozen Maiden (TV seriál)
2003 Gad Guard (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
2002 G-on Riders (TV seriál)
Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
Rikudžó bóeitai Mao-čan (TV seriál)
Tenši na konamaiki (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Go! Go! Icucugo Land (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
Kōtetsu tenshi Kurumi 2 shiki (TV seriál)
Mahó šódžo neko Taruto (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Scryed (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
Love Hina (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
1999 D4 Princess (TV seriál)
Kótecu tenši Kurumi (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Hanitaró desu (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1971 Fušigi na Melmo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace