foto

Marcin Baczyński

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Přání Ježíškovi
2020 Listy do M. 4
2019 Całe szczęście
2017 Noc plná zázraků 3
2015 Noc plná zázraků 2
2014 Karol, który został świętym
2011 Noc plná zázraků

TV seriály

2021 Lepsza połowa (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
2020 Lepsza połowa (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (9)
2017 Dom pełen zmian (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Dwoje we troje (TV seriál)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Kuzyn (E13)
Wszystko pod kontrolą (E10)
Priorytety (E05)
další epizody (5)
2012 Piąty stadion (TV seriál)
2007 Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (16)
2006 Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 35 (S02E35)
Episode 34 (S02E34)
Episode 33 (S02E33)
další epizody (35)
1997 13 posterunek (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky