foto

Eva Leimbergerová

  • nar. 1982
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brněnská rodačka se koncem devadesátých let poprvé objevila před kamerou v hořké komedii Ene bene a v pohádce Pán hradu. Spolupracovala s divadelními soubory (například se skupinou Veselé skoky), účinkovala v Divadle Na Fidlovačce a ve Švandově divadle na Smíchově. Jednu z vedlejších rolí ztvárnila v dramatu Krev zmizelého, uplatnila se v seriálech Přešlapy, Okno do hřbitova a Vraždy v kruhu. V „antipohádce" Kdopak by se vlka bál zosobnila hrdinčinu všímavou učitelku z mateřské školy, v Michálkově dramatu Posel hraje partnerku jednoho z hlavních hrdinů. V Mamonu představuje postavu policistky Stelly.

HBO Europe

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prázdniny v Provence
2012 Posel
2008 Kdopak by se vlka bál
2005 Krev zmizelého
Žralok v hlavě
2004 Silný kafe
2001 Zlatý chléb (TV film)
1999 Ene bene
Pán hradu (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Nebezpečný úsek (S02E24)
Specialisté (TV seriál)
Temné touhy (S01E03)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Lázně v lázních (S04E15)
Morální kocovina (S03E34)
Mike de luxe speciál (S03E33)
další epizody (7)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Kapitola 4: Děti (E04)
další epizody (6)
Policie Modrava (TV seriál)
Pretty Woman z Dlouhé Vsi (S01E04)
Letenka do Ria (S01E02)
Ranč (S01E01)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Láska je černý kůň (E09)
2014 Škoda lásky (TV seriál)
Miška je kouzelná (S02E03)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Milenka mrtvého (E03)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)

Dokumentární

2003 Auto je zbraň

Hudební videoklipy

2015 Barbora Poláková - Nafrněná (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace