foto

József Máriáss

  • nar. 23.2.1920
    Dunakeszi, Maďarsko
  • zem. 24.4.1991 (71 let)
    Szeged, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Oscar Wilde: Salome (TV film)
1986 Az ember tragédiája (divadelní záznam)
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
Hínár (TV film)
Ripacsok
Utolsó alkalom (TV film)
1980 Két történet a félmúltból
1979 Mese habbal
Meztelenül (TV film)
Zbav nás od zlého
Zelený dvůr
1978 Hullámzó vőlegény (divadelní záznam)
1977 A zöldköves gyűrű (TV film)
Počestná noc
Pókfoci
1976 A szélhámos (TV film)
Hátország (TV film)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Operabál 13 (TV film)
Szépség Háza (TV film)
1975 Az Elnökasszony (TV film)
1974 Egy kis hely a nap alatt
Konec snů
Sedm tun dolarů
1971 A vendég (TV film)
Dny čekání
Ember a vízben (TV film)
1970 A hódítás iskolája, avagy Don Juan bűnhődése (TV film)
1969 Profesor podsvětí
Sziget a szárazföldön
1967 Ezek a fiatalok
1956 Az eltüsszentett birodalom
1955 Deštivý večer

TV seriály

1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Kémeri (TV seriál)
Embercsempészek (E05)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Franciaország 1855 - 1857 (E07)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1977 Nero, a véres költő (TV seriál)
1976 Kántor (TV seriál)
A külvárosi őrszoba (E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Vivat Beňovský (TV seriál)
Vendég Pétervárról (E11)
A vésztörvényszék (E09)
Matt három lépésben (E08)
1972 Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Egy szál rózsa (E06)
Az áruló (E05)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace